Η εταιρεία μας

Η Εταιρεία ” ΑΥΓΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ” , ξεκίνησε την πορεία της από το 1948 και συνεχώς αναπτύσσεται με επιτυχία στην παραγωγή, ποιοτικό έλεγχο & εμπορία αυγών, από κότες που τρέφονται με επιλεγμένες φυσικές τροφές.  Σήμερα, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής αυγών , τα οποία ελέγχονται από εργαστήριο ελέγχου με επιστασία εξειδικευμένου προσωπικού και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να παρέχει εγγύηση ποιότητας σε όλα της τα προϊόντα.

Η παραγωγή, συσκευασία και διανομή από ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ψυγείων, διασφαλίζονται από το σύστημα ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρία ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2018 .

Η Εταιρεία ” ΑΥΓΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ”  διαθέτει ένα πλήρως ανεπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, προμηθεύοντας με φρέσκα αυγά πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης ,όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, super market και ζαχαροπλαστεία.

Διαθέτει τον δικό της ιδιόκτητο στόλο, με αποτέλεσμα η εταιρεία είναι σε θέση να εξυπηρετεί άμεσα και με τον ιδανικότερο τρόπο τους πελάτες της σε πανελλήνια εμβέλεια. Ακόμη έχει αναπτύξει τη δικής της σειρά προϊόντων λιανικής, προσφέροντας τα προϊόντα της σε πληθώρα συσκευασίων (εξάδες, τετράδες, δεκάδες, δεκαπεντάδες, καρτέλα) και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού με τη ποιότητα και τη γεύση των αυγών ΑΥΓΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, που είναι πια στη καθημερινή προτίμηση χιλιάδων Ελλήνων.

Οι εγκαταστάσεις μας

Η Εταιρεία ”ΑΥΓΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ” διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής αυγών , τα οποία ελέγχονται από εργαστήριο ελέγχου με επιστασία εξειδικευμένου προσωπικού και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Επικοινωνία

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ