Αυγοσαλάτα

Υλικά:

4-5 πατάτες μετρίου μεγέθους

4 αυγά βραστά,

50 γρ. μαγιονέζα,

200 γρ. γιαούρτι,

2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα,

φρέσκος άνηθος ή μαϊντανός ψιλοκομμένος,

1-2 αγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες ή

1 κουταλιά κάππαρη, ξαλμυρισμένη

Εκτέλεση:

 

Πλένετε τις  πατάτες, τις βράζετε σε αλατισμένο νερό, τις καθαρίζετε και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ρίχνετε τις πατάτες σε σαλατιέρα, προσθέτετε τα βραστά αυγά, τα κρεμμυδάκια, το αγγουράκι ή την κάππαρη, το άνηθο ή το μαϊντανό και αλατοπίπερο. Ανακατεύετε τη μαγιονέζα με το γιαούρτι. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα και ανακατεύετε καλά.

Επικοινωνία

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ