Αυγά Ποσέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα νερό και ξίδι τουλάχιστον μέχρι τη μέση.
  • Τοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά και όταν το νερό έρθει σε θερμοκρασία λίγο πριν από αυτή του βρασμού σπάμε σε ένα μπολ το αυγό και το ρίχνουμε προσεκτικά μέσα.
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί στη θερμοκρασία πριν τον βρασμό και αφήνουμε το αυγό να μαγειρευτεί όσο προτιμάμε. Στην αρχή αν δεν μπορείτε να κρίνετε εύκολα τον βαθμό ψησίματος του αυγού, δοκιμάστε να τρυπήσετε ένα για να δείτε αν είναι όπως το προτιμάτε.
  • Αφαιρούμε το αυγό με μια τρυπητή κουτάλα και το τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί.
  • Απολαμβάνουμε!

Επικοινωνία

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ